Konserwa Kukurykarz – wspaniała mieszanka mięsa ,warzyw, ryżu i przypraw o smaku domowych gołąbków. Jak każda nasza konserwa nadaje się do spożycia na zimno i na gorąco, może być także wykorzystana jako farsz do gołąbków, nadzienie do papryki, cukinii i innych warzyw.
Grillowana cukinia z kukurykarzem. Trudność : łatwe
Cukinię należy pokroić w paski, usunąć pestki a następnie w równe kawałki.
Podsmażyć na niewielkiej ilości smalcu lub oleju, aż do uzyskania delikatnie złocistego koloru.
Dodać sól i pieprz.
Dodać konserwę i wszystko razem smażyć, cały czas mieszając ok 5 minut.
Szukaj produktu
Scroll Up
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Korzystanie oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności